Wat doet een medium?

Een medium kan je op verschillende manieren tot dienst zijn. Het is mogelijk om contact te leggen met overledenen, maar ook kunnen ze doorgeven wat er in de toekomst gaat gebeuren. Je kunt bij een medium terecht voor advies en begeleiding.

Een medium kan je helpen om contact te maken met jouw gidsen en/of engelen. Zij kunnen je adviseren en helpen met het oplossen van problemen. Ook is het mogelijk dat zij genezende energie doorgeven en chakra’s (energiebanen in het lichaam) openhouden of weer in balans brengen. Zij kunnen ook doorgeven wat je levensopdracht is.

Het is een goede keuze om een ​​medium te bezoeken als je meer wilt weten over jezelf of je levensdoel. Je kunt er ook voor kiezen om anoniem te blijven. Er zijn veel mensen die niet willen dat hun identiteit wordt onthuld, dit kan het medium respecteren.

Er zijn veel verschillende mediums, dus er is vast wel een medium die bij jou past. Kijk rond op internet of vraag mensen om aanbevelingen. Zorg ervoor dat je een medium vindt waar je je prettig bij voelt, zodat je het meeste uit het consult kunt halen.

Een goede manier om te bepalen of een medium betrouwbaar is, is door recensies te lezen. Zoek naar mensen die dezelfde ervaring hebben gehad als jij en lees wat zij te zeggen hebben over het medium. Ook kan je hun profiel goed bekijken en de bijbehorende beschrijving lezen. Op deze manier krijg je een indruk van het medium en kan je voor jezelf bepalen of je hier je vragen wilt stellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *